همان طور که در ابتدای این مقاله آموزشی گفته شد، انتقال تصویر در دوربین های مدار بسته با روش های گوناگونی انجام می شود. در بخش های قبل برخی موارد همچون کابل کواکسیال و کابل زوج مارپیچ Cat9 را معرفی کردیم و با نام بردن از انواع مختلف آن ها، ویژگی ها و قابلیت های هر یک را توضیح دادیم.

شیوه های انتقال تصویر در دوربین های مدار بسته

حتما بخوانید: شیوه های انتقال تصویر در دوربین های مدار بسته - قسمت اول

شیوه های انتقال تصویر در دوربین های مدار بسته

در این قسمت قصد داریم به معرفی دیگر انواع کابل برای انتقال تصویر در دوربین مدار بسته بپردازیم.

  • فیبر نوری

کابل فیبر نوری از جنس شیشه یا پلاستیک شفاف ساخته می شود. ساختار این کابل طوری است که داده ها را برای انتقال به پالس نوری تبدیل می کند به همین دلیل امواج الکترومغناطیس بر روی آن اثری ندارند.

جالب است بدانید که کابل فیبر نوری، بسیار شکننده است و نمی توان آن را بیش از حد مشخصی خم کرد.

فیبر نوری

اما به دلیل تاثیر ناپذیری در برابر موج های الکترومغناطیسی و نبود مشکل مقاومت مثل کابل های مفتولی فلزی، کاربرد های زیادی دارند و می توان از طریق آن ها داده ها را تا کیلومترها به راحتی منتقل کرد.

کابل های فیبر نوری قیمت زیادی دارند و خرید کارت شبکه برای آن ها به صرف هزینه زیادی نیاز خواهد داشت. اما برای انتقال دیتا در فواصل طولانی انتخابی ایده آل بوده و موجب صرف جویی در هزینه تمام شده می گردد.

شیوه های انتقال تصویر در دوربین های مدار بسته

همچنین لازم به ذکر است سرعت انتقال دیتا در کابل های فیبر نوری از 100 Mbps تا 200.000 Mbps می باشد.

  • انتقال بی سیم

انتقال بی سیم

روش انتقال بی سیم در سیستم های امنیتی، جدیدترین روش ارتباطی خصوصا برای فواصل کوتاه می باشد.

این شیوه انتقال اطلاعات که به جای کابل از امواج رادیویی و مادون قرمز استفاده می کند، در آینده ای نه چندان دور جایگزین شبکه های کابلی خواهد شد.